"kita tidak mahu masyarakat kita nanti cemerlang akademik dan ekonominya sahaja..namun,, kontang dari segi iman dan akhlak.jika perkara begini terjadi,, makin kaburlah impian kita untuk melihat intifadho umat islam kembali menerajui peradaban dunia dan agungnya kalimah LAILAHAILLALLAH di persada antarabangsa. masakan tidak,, jika asas pentarbiahan umat islam serapuh ini..impian hanya akan tinggal mimpi.." TAUTAN HATI ;)~

paterikan ukhuwwah..:)

follow me.. ;)

Followers

pengunjung setia~

popular comentators.. ;)

Powered by Blogger Widgets

Wednesday, December 23, 2009

senarai penulis yang menjadi inspirasi.. ;)

Bismillah..assalammu'alaikum wbt.. setelah beberapa teratak ini bersawang, hari nie baru dapat mengemas semula..fuhh..penat..alhamdulillah..entri kali nie, teringin nak share pasal penulis2 yang menjadi inspirasi saya kepada para pengunjung ke teratak saya..sebelum tu..teringin gak nak kongsi bersama beberapa peristiwa penting..heE~ beberapa hari berlalu..banyak kenangan dan events yang bakal berlangsung..yang pasti..tak lama g..sambung belajar balik..ari ahad nie, gerak la aq ke melaka..hari sabtu nie plak, kenduri pertunangan kak long dgn abg izzat..alhamdulillah..moga dipermudahkan..n moga sampai ke jinjang pelamin n kekal bahagia hingga akhir hayat..ameen..



n last week plak, ad reunion ngan kawan2 skula dulu..gambar kat atas nie..seronok dapat jumpa kawan2 lama..moga ukhuwwah fillah ini kekal hingga ke akhirnya..berkata pasal ukhuwwah fillah pula, teringat saya pada suatu malam..dimana kami, 5 beradik memasak nasi goreng..nampak mcm simple recipe, tapi..dek kerana semua air tgn mengalir di dalam masakan itu, n mmg tgh lapar..nasi goreng yang sebenarnya, takdelah sedap tu..boleh abes..hehe..rasa puas bila abes makan..senang hati je..seronok bila semua nak membantu..hehe..:) okeh2..teruskan pada entri kali ini..nak cte pasal penulis2 yang menjadi inspirasi nieh..tapi melencong ke tempat laen plak..heE~ ok..SELAMAT MEMBACA..;)

1- ust zaharuddin..

2- ust hasrizal abd jamil..


3- Ustzh siti nor bahyah dan Ust wan akashah..

4- Ramlee awang mursyid..

5- Dato' Dr haji muhammad fadzilah kamsah


6- Pahrol muhd juoi..

7- Ust zahazan..

8- Faisal tehrani..

9- Fatimah syarha mohd noordin..


10- Ust Fathi yakan

11- Dr Hm tuah iskandar al-haj


12- Almaududi


13- Sharifah abu salem..




2 comments:

  1. y memiliki kekurangan...January 9, 2010 at 12:45 AM

    apsal pix aku xde..
    xpelah..
    aku sedar aku sp..
    heeeee
    cayok kowng!!!!
    :-o

    ReplyDelete
  2. ish..humble la plak..
    huhu..
    mmg la gambar ko takde..
    sebab ko yang tolong amek gambar kiteorg..
    huhu..=p
    jangan marah nana..
    nnti aq letak gmbr ko bnyk2 punya..
    huhu..=p

    ReplyDelete

submit ur comments regarding posts in this blog.. ;)

recent posted n recent commented in lukisan bicara hati.. ;)

al hikam wa amsal~

klik jangan tak klik..;)

iluvislam
adiWidget Pro-Tajdid Segar

siasah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...