"kita tidak mahu masyarakat kita nanti cemerlang akademik dan ekonominya sahaja..namun,, kontang dari segi iman dan akhlak.jika perkara begini terjadi,, makin kaburlah impian kita untuk melihat intifadho umat islam kembali menerajui peradaban dunia dan agungnya kalimah LAILAHAILLALLAH di persada antarabangsa. masakan tidak,, jika asas pentarbiahan umat islam serapuh ini..impian hanya akan tinggal mimpi.." TAUTAN HATI ;)~

paterikan ukhuwwah..:)

follow me.. ;)

Followers

pengunjung setia~

popular comentators.. ;)

Powered by Blogger Widgets

Sunday, April 19, 2009

sayang sahabat2~


assalammu'alaikum wbtuh,, sedih,, gembira..eh,, senang cte bercampur baur la perasaan.. baru2 nie time nak kuar m3x.. sedih..mcm tak nak keluar je.nak stay je dlm m3x tuh.. huhu~ gembira plak sebab da grad m3x..huU~ episod akhir pertemuan ana dgn shbt2.. ialah dgn rumet.. sedih..huU~.. ady..nini..syida..(real rumet) najwa, adibah, anis,memey..(tetamu tetap) hehe..=p sedih time tue ALLAH je yg maha mengetahui.. teresak2 nangis.. manis sbnrnya bila dapat rasa ukhuwwah fillah yang Allah anugerahkan nie.. nikmatnya subhanAllah.. KALU DULU... ady..suke cte kat org kalu die ad mslh..die pnh ckp dia sensitive even kalu org ramai nampak dia "happy go lucky". ye la.. sapa tak kenal ady..ckp je ady..mesti org knl la kat blok tue..kiranya star kami la kat aras a2.2..(wing a) hehe..=p. terkdg smp nangis kalu cte.. org cube bg pndpt n jln penyelesaian yang baek..mudah2an ia membantu.. terutamanya time ad "keterasaan hati" dgn syida..hehe,, =p jgn mrh eh..syida n ady.. KALU DULU.. nini suke cte ap yang berlaku kat kelas dia kat kte.. org itu la..org ini la.. hehe,, seronok tau dgr cte nini.. ingat lg time tue..kte sama2 gelak kan? sweet sngt time tue.. nini,, nanti kalu da kat u..jgn t'lmbt g kuliah lg tau..=p. ingat tak lagi nini cte kat kte yang nini masuk lmbt 2o minit ke kuliah ikut pintu blkg..tp,, malangya satu kuliah H2 tu gak la pandang..hehe,, =p KALU DULU.. syida pun selalu minx pndpt n cte mslh..syida pun sensitive even nmpk seorg yang tbh..dgn ady la..hehe,, =p syida..mekaseh sebab pinjamkan kteorg kettle..hehe,, ala..yang ady selalu buat air teo mlm2 tue..huk3,, nini..plak pg2 dia nak bancuh susu fernleaf.. syida..minum milo..hehe,, =p untuk najwa,, adibah n anis..tetamu tetap... sayang kamu sume,, moga ukhuwwah ini selama2nya.. sedih nak pisoh dgn kamu sume.. tp,, jgn riso.. kte akan dpertemukan lagi.. najwa,, tq tlg kte kalu kte tak fhm..simpan rahsia..hehe =p rahsia tetap rahsia..hehe..=p.. such a good ckassmate..:) untu anis n dibah..maf kalu terasa dgn kte.. best berkwn dgn kamu..terima kasih kerana sudi bersahabat dgn diri nie.. RUMET2KU.. even terkdg rasa terasa dgn kamu sume..tapi indah sngt jadi kawan sebilik dgn kamu.. maaf sekiranya diri ni bnyk kali menyusahkan kamu,, buat kamu terasa,,dengan perangai budak2 org nie.. org cube kawal..tp,, jadi uncontrol plak..huhu.. dk kata m3x..mcm2 nama gelaran yang dapat. kalu time kat sekolah dulu..kwn2 sume panggil fifah.. kalu kat m3x..bnyk sngt gelarannya.. hehe..=p nak tahu??bole senaraikan.. hehe..=p afifah,fifah,ifa,ipah,ifah,fifi,fif,fief,afif.. ha..bnyk kan? huhu~ eh,, lupe2.. yang specialnye.. kat dlm bilik je kena panggil dak kecik@adik kecik.. huU~ dak tadika?huh? sebab 2 perangai da mcm budak2 je.. mana tak nye..pantang nampak org nak kuar mesti tny.. nak g mane? nak g main kat playground ke? hati2 tau adik kecik..jgn kotor kan baju..jaga tudung la..itu la..ini la.. huh?mcm2.. hehe,, pnh skali tue..org demam..seharian tak g kuliah..tak larat... ady teman g klinik kat dlm kolej..amik ubat..riso gak dia sebab tak dpt hntr balik bilik..tapi,, org tetap bertegas kata takpe..bukan apa.time tu kan dia nak g blok c..takut lmbt je..akhirnya balik la berseorgn ke bilik.. hehe,, yg bestnye..sume org take care.. mlm tue,, najwa kata ady bg mesej kat kte suh ifa makan ubat..huU~ b4 tdo,, nak mkn ubat..tp,, pyg sngt.. syida dok perhatikan je atas katil tue,, tak nak lelap mata selagi tak nampak org tak mkn ubat lg.. huhu~ nini plak bnyk kali pesan suh bnyk minum air.. tapi,, buat tak tahu je..hehe,, terima kasih doktor nini..:) huh.. penat da tgn nie menulis..eh..silap2. menaip.. even bnyk nak cte lg nieh..bnyk kan kngn kte bersama..manis ada..pahit yang susah nak telan pun ada..=p tp,, yg utamanya..beruntung sngt satu bilik dgn kamu..even ady selalu ajak prak dia konvoi ramai2 kumpul kat bilik a2.2.6 yang famous tu..smp terkdg bising..terkdg geram gak..hehe..=p tapi,, terkdg terjoin gak dgn mrk..=p hakikatnya.. seronok dapat kwn dgn sume..dari yang free hair n non muslim sampai la ke bertudung litup n berjilbab.. hehe;) akhirnya,, terimalah salam sayang dari nurul afifah abdul rahim..mintak maaf bnyk2 deh..:) sayang sume~
video

1 comment:

  1. huU~
    silap2 dlm movie tue..
    a2.2..wing a..bkn wing b..
    heE~

    ReplyDelete

submit ur comments regarding posts in this blog.. ;)

recent posted n recent commented in lukisan bicara hati.. ;)

al hikam wa amsal~

klik jangan tak klik..;)

iluvislam
adiWidget Pro-Tajdid Segar

siasah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...