"kita tidak mahu masyarakat kita nanti cemerlang akademik dan ekonominya sahaja..namun,, kontang dari segi iman dan akhlak.jika perkara begini terjadi,, makin kaburlah impian kita untuk melihat intifadho umat islam kembali menerajui peradaban dunia dan agungnya kalimah LAILAHAILLALLAH di persada antarabangsa. masakan tidak,, jika asas pentarbiahan umat islam serapuh ini..impian hanya akan tinggal mimpi.." TAUTAN HATI ;)~

paterikan ukhuwwah..:)

follow me.. ;)

Followers

pengunjung setia~

popular comentators.. ;)

Powered by Blogger Widgets

Monday, June 22, 2009

my first try!!



salam 'alaik..
kul 11.30 pagi tadi baru je sampai umah..
g belajar bawak kete tadi..hik3..
lawak.lawak..
my 1st try..
pak cik ali sampai je rumah terus die suh bawak kete..
hik3..
ha..kelam kelibut..huU~
okay la kot..
aq excited je bawak kete nie..
heE~ yang lawaknya stereng tak pandai control la..huU~
pak cik ali da pesan da..
"jgn pandang bawah,, abes 2 nak suh sape pandang depan?" haha.. ni time nak tukar gear..
"stereng kena pandai control" ye la mana tak nya stereng yang aq pegang asyik ke kiri n ke kanan..pak cik ali kata "jgn ingat kat umah..focus dulu kat stereng nie.." ades..tapi,, kena puji la sebab even baru 1st try,, tapi cepat tangkap..ad kemajuan..ye ke?
eh..berlagak plak..haha..=p
erm..yang penting kena cepat ingat ap yang pak cik ajar..
faham betul2..kata nak cepat pandai kan?? huk3..best je bawak kete nie..enjoy..n free!! hehe..
wallahu'alam..nyway..esok ad lagi..


No comments:

Post a Comment

submit ur comments regarding posts in this blog.. ;)

recent posted n recent commented in lukisan bicara hati.. ;)

al hikam wa amsal~

klik jangan tak klik..;)

iluvislam
adiWidget Pro-Tajdid Segar

siasah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...